Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det regn som gällde. Enligt alla väderprognoser så skulle det inte regna förrän lunch/eftermiddag, men vädret brydde sig inte om de prognoserna... Precis när vi skulle fika så började det smådugga och när vi lagom var klara med frukosten så regnade det betydligt mer än så. 
Det var dock bara att klä på sig regnkläder och jobba vidare och lagom tills sista hästen var färdigriden så blev det uppehåll och lite trevligare väder. Lite lättare ändå att ta dagens regn när man vet att nu väntar ju betydligt varmare väder, en sista känsla av sommaren kanske?
Idag var det startanmälan till Bro Park torsdag och då har vi Australian Open till start samt Sharp Eye och Kew Bridge i samma lopp. Detta är alltså torsdag kväll med första start kl 17.30.
Imorgon är det en del raskare träning som gäller!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1