Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det då Fredriks och Linas bröllopsdag. Naturligtvis var inte Fredrik i stallet, istället var det här något av "gamla-gänget-dag". Det var Sandra, Tobias, jag, Matilda och Michael som jobbade/red. 
För att vi skulle kunna vara färdiga i god tid för att hinna just till bröllopet så var siktet inställt på att vara klara kl 11.30. Efter en extra tid start på morgonen så fortsatte vi att jobba på effektivt och allt var lunchfodrat och klart kl 11.35, inte illa faktiskt!
Som jag skrev igår så blev det träning på rakbanan idag och för en del av hästarna vara det första gången sedan i vintras de var där. Samtliga hästar verkade trivas och de skötte sig fint. För de som inte ridits på rakbanan på länge så höll vi igen litegrann på tempot för att de ska få vänja in sig vid underlaget under några dagar.
De som gick fortast idag var Kew Bridge, Bright Light och Shylock som gick snabbjobbstempon. Även Timo Nurmos och A Ragman samt House in Order och Space Dragon ökade på lite och samtliga hästar såg pigga och starka ut. Det blev en mycket bra träningsdag idag.
Jag avslutar dagens inlägg med ett stort grattis till Fredrik och Lina som nu är gifta efter ett mycket fint och stämningsfullt bröllop!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1