Dagbok

Stallets dagbok

Morgonen inleddes med ett välbehövligt regn och betydligt svalare grader. Regnet innebar att banan på morgonen innan dagens första harvning var åt det stummare håller och vi väntade med de som skulle träna på mest till lite senare då banan var betydligt bättre. Redan till dagens andra tur hade regnet upphört och dirttracken tål ganska mycket vatten utan att bli för blöt och geggig, så den hade klarat sig bra.
Idag var det då mestadels (men inte bara) raskare träning som gällde, några litegrann och andra betydligt mera. De som tränade på mest var:
Australian Open, Chizhou och Mr Tooma Global tillsammans.
Perfect Girl Ester ensam.
High Max och Space Dragon tillsammans.
Alla gjorde samma upplägg, de gick inte för fullt men snäppet under och alla gick lätt med full spänst över mål, de såg starka och fina ut.
Utöver dessa så var det en hel del hästar som cantrade på i gott tempo och gjorde det fint och det blir en del friskare tempon i slutet av veckan för flera av hästarna.
Jag är väldigt nöjd med tvååringarna som utvecklas hela tiden och de ser så klassiga ut och sköter träningen strålande. Dhakota siktar på kval nästa onsdag och fler är på gång.
Imorgon är det då tävlingar igen och vi har tre startande. Jag har uppdaterat med kommentarer angående deras chanser och ni hittar som vanligt detta under fliken Starter (& Resultat), så kolla in där!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1