Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det lite av sista lugnare dagen på ett tag. Färre antal hästar att rida då vi har haft en del starthästar och några som har fått en kortare vila. Från torsdag och framåt är det betydligt fler turer som gäller. 
Vi red från morgonen som vanligt idag, men var då klara med ridningen ovanligt tidigt. Vi blandade resten av förmiddagen med de vanliga stallsysslorna som ska göras varje dag samt några nyttiga extrajobb, sådant som behövs men som man får ta när det finns tid. Jag storgillar verkligen att få beta av saker som har legat och väntat utan att vara akut. Sortering, storstädning och organisering är sådant man blir glad för när det är klart och fint.
Hästarna och allt runt dem är naturligtvis prio ett och viktigast, men ordning och reda ska man inte underskatta.
Dagens träning gick utmärkt och hästarna såg fina ut. Idag hade vi också vår chiropraktor på plats som gick igenom några av hästarna, bra att hålla efter dem när de tävlar och tränar mycket.
Framåt lunch idag började graderna stiga och från torsdag och resten av veckan är det ju utlovat något av en värmebölja. Det ser jag inte alls fram emot, det är bara jobbigt när det är alltför varmt och speciellt för hästarna.
Imorgon är det en tävlingsfri onsdag för oss eftersom det är tävlingar på Jägersro och vi har inte någon startande där denna gång.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1