Dagbok

Stallets dagbok

Imorgon är det då dags att åka ner till Jägersro med våra starthästar. Transporten står nu tankad och redo vid stallet och förberedelserna inför avfärden har vi börjat med idag.
Vi kommer träna som vanligt på morgonen imorgon och samtidigt försöka se till att ha allt klart så vi kan komma iväg vid hyfsad tid strax före lunch. 
Enligt väderprognosen så ser det ut att vara lite lagom väder i Stockholmsområdet och varmare i Skåne imorgon. Det innebär att om den prognosen stämmer så kan vi resa i bra väder och vara framme i Malmö lagom tills temperaturen börjar gå ner litegrann. På söndag ser det också ut att vara lagom väder för hästarna som ska tävla, inte för varmt men ändå trevligt väder. Efter den galna värme som var senast vi var där så är man ju extra engagerad i förutsättningarna...
Dagens träning och arbete gick bra och enligt plan. Efter två täta tävlingsdagar var det något färre antal hästar att rida än normalt, men å andra sidan finns det alltid mycket annat arbete som behöver göras.
Det kommer uppdatering och reserapport här på sidan imorgon från transporten, så på återhörande då!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1