Dagbok

Stallets dagbok

Så var det en ny arbetsdag med mycket att göra. Först på förmiddagen träning som vanligt och det var blandade tempon som gällde idag. 
Eftersom vi har haft många startande så var det lite färre att rida, men några av tisdagens starthästar reds idag. Vissa av dem får någon eller några dagar ytterligare ledigt, men det var ett par hästar som behövde komma ut och träna, de där vi har lite arbete framför oss att hitta rätt med dem.
Gårdagens starthästar mådde alla helt utmärkt och hade tagit sina lopp jättebra, alltid ett skönt besked!
Vid lunch när vi var klara hade vi tränarmöte och jag hade nog räknat med någon timme för detta, men det tog 2,5 timme. Kändes dock som väl spenderad tid med viktiga diskussioner.
Därefter var det dags för eftermiddagsarbete i stallet och när jag sedan väl kom hem några timmar senare så har jag nu ägnat ett antal timmar åt genomgång av lopp för samtliga hästar. Vad och var de ska anmälas i härnäst och lite mer planering framåt. Nu är jag rätt trött och arbetet fortsätter imorgon då det är en del jobb kvar med detta.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1