Dagbok

Stallets dagbok

Hotande mörk himmel på morgonen och det dröjde inte länge förrän första regnet kom. Hela dagen har det varit fram och tillbaka med skurar och uppehåll, men solen såg vi aldrig till. Hade detta varit för två år sedan eller tidigare så hade jag förmodligen gnällt över dåligt väder. Dock skrämde faktiskt förra årets extremväder med torka, bränder och problem med skördar. Man har ju sett ett otal antal biofilmer där en dyster framtid målas upp med olika saker som radikalt förändrat jorden och befolkningen, men det har alltid just känts som bara en film och inget som skulle kunna hända. 
Den inställningen ändrades dock radikalt förra året, jag tycker det var rent obehagligt att vi plötsligt kunde drabbas av en sådan hetta och torka under så lång tid.
Så därför tror jag att många i år snarare känner en lättnad varje gång det regnar, i år är vädret lite mer som vanligt och som det ska vara. 
Dagens träning var åt det raskare hållet för de allra flesta. Hästarna skötte sig bra och det var många positiva intryck, en bra träningsdag. 
Det var även en bra arbetsdag för övrigt där vi hann med en hel del extra arbeten som behövde göras, känns alltid bra att få gjort saker som väntar.
Jag har nu som utlovat uppdaterat med nya bilder och det är denna gång endast Wolframs fina högkvalitativa bilder som gäller. Missa därför inte att kolla in dem under fliken Veckans Bilder!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1