Dagbok

Stallets dagbok

Så har hela juni månad gått, var det inte Nationaldagsgaloppen typ häromdagen? Det är otroligt vad tiden fullkomligt flyger fram!
Idag var det då som vanligt på måndagar högervarv som gällde och en rutinträningsdag med pigga hästar. Något rörigt blev det i sista turen för dagen. Dhakota snubblar till när hästarna precis kommit ut på banan. Då flyger Tobias fram över huvudet på honom och med det skräms Eye for an Eye som tvärvänder så Malva ramlade av. Tobias ramlade också av men höll kvar Dhakota. Två ryttare som trillar av precis samtidigt var det väldigt länge sedan vi var med om. Det var ju egentligen väldigt odramatiskt, men vips så var två ryttare på marken. 
Eye har ett humör och en vilja som få, använder hon det rätt i lopp blir hon en riktig stjärna. Hon fullständigt vägrade att låta sig infångas, men sprang inte iväg utan höll sig nära sin bästa vän och boxgranne Dhakota. Varje gång vi försökte fånga henne så vek hon undan eller blev arg och hotade med att sparka. Vi såg ut som töntar allihop där vi sprang runt i cirklar för att fånga henne och det tog en stund innan det lyckades. Vilken cirkus!
Idag var det också anmälningar och jag kan faktiskt inte minnas när jag senast på en och samma dag anmälde hela 13 hästar och det var flera lopp för många av dem. Det gäller tävlingarna på Bro Park tisdag och onsdag nästa vecka samt Derbydagen på Jägersro om knappa två veckor. Enormt spännande tävlingsdagar nästa vecka och så roligt när vi har många som startar.
Nu på eftermiddagen har jag gått igenom alla listor och planerat upp vem som ska starta var och med vilken jockey.
Imorgon är det träning som vanligt med mestadels raskare tempon. Jag tänkte också få till en bilduppdatering, det har fått stå tillbaka när det varit så mycket annat jobb senaste tiden.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1