Dagbok

Stallets dagbok

En rolig träningsdag där de flesta hästarna tränade på raskt eller till och med lite mer än så. Det blev bra upplägg på träningen och jag måste vara jättenöjd med detta då hästarna verkligen såg starka och fina ut. Det är så roligt att stå och se dem komma dundrande över upploppet och man ser att de gör det med lätthet och självförtroende.
Det är vardagar som dessa som man bygger förväntningar och drömmar. Speciellt nu när alla storlopp kommer igång vartefter med de två kommande söndagarna till att börja med.
Först är det dock vanliga tävlingar imorgon och så Gärdet och Nationaldagsgaloppen på torsdag.
Imorgon har vi tyvärr fått stryka två hästar. House in Order har sparkat till sig och ådragit sig en liten svullnad. Även om det inte är något farligt så är det tillräckligt för att han inte kan starta imorgon. Australian Open behöver helt enkelt mer tid har det visat sig under veckan, han är inte helt redo än. Vi siktar på start om några veckor istället och den här fina hästen startar vi inte på en chans, han ska vara ordentligt förberedd på alla sätt.
Då återstår bara två starthästar och jag har uppdaterat kommentar angående deras chanser och det finns som vanligt under fliken Starter (& Resultat).
Jag har också uppdaterat med nya bilder idag, kolla in Wolframs fina tränings och tävlingsbilder under fliken Veckans Bilder!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1