Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det en nervös väntan under morgonen. Startanmälan till Jägersro på söndag och skulle Beach Road One komma med i Voterlöpning? Lite förenklat (eftersom man kan komma in antingen på handicap eller på poäng) så kan man säga att han stod två platser utanför. Känslan var att det ändå var en bra chans att komma med, men man vågar inte vara för säker. 
Efter att ha glott på min mail var trettionde sekund runt tiden när första listan brukar komma ut så dök den till slut upp. Jaaa, han var med! Så glada vi blev, det här ska verkligen bli spännande. Vi har också med Approach i Derby Trial, så att vi har två fina hästar i de två största loppen för dagen känns verkligen roligt. 
Idag var det också anmälningar både till nästa torsdag kväll (den 13e) på Bro Park och även till storloppsdagen på söndagen (den 16e). Vilket späckat schema det är just nu med tävlingar! Onsdag- Bro, Torsdag- Gärdet, Söndag- Jägersro, Torsdag kväll- Bro, Söndag- Bro. Och båda söndagarna är storloppsdagar som grädde på moset.
Vi kommer ha många hästar till start de närmaste två veckorna.
Idag var det då träning som vanligt och i höger varv som det brukar vara på måndagarna. Hästarna var superpigga och laddade idag, de studsade runt som popcorn och verkade väldigt sugna på att få träna. De skötte sig trots allt bra och arbetsdagen flöt på fint.
Imorgon kommer det en ny bilduppdatering här igen (jag hade från början planerat det till helgen, men lade om den planen lite...)!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1