Dagbok

Stallets dagbok

Härligt med seger för Stureplan! Han är verkligen en speciell häst med så mycket karaktär och personlighet och han vet när han har vunnit eller gått bra. Han var mycket nöjd med sig själv efter loppet, på gott humör och med extra mycket självförtroende. 
Han gjorde det bra idag med 65 kg och hårt tempo, ändå satt Fredrik och väntade en bra bit in på upploppet innan han reds ut. 
House in Order gjorde också ett topplopp, även han med 65 kg och avslutade fort över upploppet till en andraplats.
Med tre starthästar som gav en seger, en andraplats och en femte så borde man bara fira dagen och vara supernöjd. Jag kan dock inte låta bli att fundera på varför High Max underpresterade så som femma, det skaver i mig. Vi kommer kolla upp honom, börja med att kontrollera så han inte har någon slags infektion i kroppen, han löpte som om han var sjuk. 
Förra veckan så skrev jag här att hästarna presterade så bra, men att vi haft många andra och tredjeplatser och hoppades på lite fler segrar inom kort. Nu vann Haweswater i söndags och Stureplan idag, det känns skönt att det börjar lossna på allvar. Kul också att Fredrik vann ytterligare en seger idag och är i toppform!
Har uppdaterat med närmare kommentarer om dagens starthästar och ni hittar detta som vanligt under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1