Dagbok

Stallets dagbok

Solig och trevlig lördag med en del raskare träning, men också lugnare tempon. De som gick raskast var:
Stureplan ensam
Daxios och High Max tillsammans
Himalaya och Mr Tooma Global tillsammans
Det blev bra upplägg för dem där de gick starkt hela vägen.
Dessutom gick A Ragman och den odöpta franska hingsten i ganska bra tempo, de gör verkligen allting så himla lätt. Här handlar det snarare om att hålla igen, de ska inte ut och starta för tidigt eftersom de satsar på riktigt stora lopp framöver.
Dagens grästräning ute på fältet var med Chizhou och Light Treading, båda trivs strålande där. För Chizhou är det bra och uppbyggande träning nu när hon börjar komma igång mer efter en växtperiod. Light Treading är en häst som lätt spänner sig och blir alltför stark på banan, fantastiskt att se vilken annan häst hon är ute på fältet, avslappnad och harmonisk. Det känns som ett mycket bra upplägg för henne att variera med detta ett par dagar i veckan.
Hela arbetsdagen flöt på fint och som alltid var det mycket folk på plats och trevlig stämning.
Nu är jag precis hemkommen från Kulturnatt inne i Stockholm. Ett jättebra arrangemang som ordnas en gång om året då det är en massa olika saker runt om i stan, lite av ett öppet hus överallt och det är gratis. Vi var först på Operan och såg en balettföreställning som var hur cool som helst. Därefter blev det en promenad till Hedvig Eleonora kyrka där det avhölls en Metallicamässa, dvs de spelade och sjöng låtar av Metallica på orgel och piano. Det var otroligt mäktigt och en så rolig idé! Det var verkligen fullt med folk överallt och båda evenemangen som vi gick på blev helt fullsatta. 
Nu dröjer det ju ett år till nästa Kulturnatt (som är på kvällen kl 18-24), men ett tips är kolla in det nästa år.
Åter till hemsidan här, jag har uppdaterat som utlovat med nya bilder och ni hittar dem som vanligt under fliken Veckans Bilder. Ha nu en härlig söndag!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1