Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det lite av en rutinträningsdag med mestadels mellantempon åt det något lugnare hållet. Vi hade också en trevlig tur ute på fältet med trav och canter, det är verkligen stora ytor där att rida på. Träningen flöt på bra och hästarna skötte sig fint.
Idag kontrollerade vi Australian Open i halsen efter hans grova underprestation. Han såg helt perfekt ut där vilket var glädjande trots allt. Det är ju inte roligt att få in någon halsinfektion så trots att vi letar efter ett fel så var detta ett bra besked. Helt klart var det något som inte stämde med honom, men nu vet vi i alla fall att det inte var halsen och kan gå vidare med andra kontroller.
Imorgon är det en del raskare träning på programmet. Jag har också planerat att göra en ny bilduppdatering här på sidan. Så länge önskar jag alla en trevlig helg!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1