Dagbok

Stallets dagbok

Till vår stora glädje hade ett par minusgrader under natten torkat upp rakbanan och den gick att cantra raskare på. Kändes väldigt välbehövligt för själva träningen och också för att hästarna äntligen skulle få rasta av sig lite mer.
För att vara på säkra sidan ifall banan skulle börja släppa senare på dagen så red vi direkt från kl 6.30 (mockningen klarades av vartefter). Banan höll dock fint hela förmiddagen, troligtvis tack vare att det nog inte är så mycket tjäle kvar i den nu. Jag tror snarare att det var allt regnande som gjorde den så blöt häromdagen och inte tjällossning.
Det var härligt att stå vid sidan av banan och se hästarna svepa förbi, så himla skönt att kunna låta dem sträcka ut lite mer igen! De såg starka och fina ut, jag är verkligen nöjd med dagens intryck av träningen. Dock är det som jag skrivit tidigare betydligt enklare och tydligare att se hur pass redo de är när de kan komma ut på dirttracken igen.
I skrivande stund har vi ännu inte fått besked om dirttrackbanan öppnar imorgon eller inte, längtan är stor att komma dit nu. Det har sagts att det blir öppning i slutet av denna vecka och troligtvis imorgon, så senast fredag annars får vi hoppas. Nu känns det ju också som att våren är på väg på allvar, sol och relativt många plusgrader (som det varit under eftermiddagen) hjälper till att få banan redo för träning. 
Rapport som vanligt imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1