Dagbok

Stallets dagbok

Idag var ingen vanlig dag utan våra rutiner var i lätt oordning. Normalt sett så mockar vi hela stallet direkt på morgonen och har alla morgonrutiner klara tidigt.
Men idag fick det vi ta det lite vartefter och detta pga att Australian Open skulle in en sväng till Mälarkliniken. Han har haft en ståltråd i sin mun (ungefär som en tandställning) i sex veckor sedan han lyckats få lös två tänder och en bit av tandköttet på något märkligt sätt.
Till saken hör att hade det varit en lättlastad häst så hade en person kunnat åka in med honom för det här ganska enkla ingreppet. Dock är han ganska svårlastad i transport, så både jag och Tobias fick åka med och så Kurre som körde också.
Så med lastning och körning dit, vänta tills han var klar och så lastning och körning hem igen, ja då hann det gå ett par timmar.
Jag hatar när det är rörigt och saker inte är klara, ordning och reda är alltid bra tycker jag. Dagar som denna är det dock inte mycket att göra åt, man får jobba på och vid lunch var allt klart som vanligt till slut.
Det gick inte att cantra på banan idag och den stängde helt pga tjällossning. Det blev travturer istället och nu börjar det kännas lite stressat inför tävlingspremiären med träningen. Dock kan ingen rå över vädret och temperaturen, så det är bara att ha is i magen och vänta på bra förutsättningar.
Dirttracken skulle ha öppnat idag, men nytt besked är att de hoppas det blir i slutet av veckan. Vi håller tummarna för det!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1