Dagbok

Stallets dagbok

Fin bana även idag och vi kunde träna på i något raskare tempon vilket hästarna gjorde utmärkt. Det var jag väldigt glad för eftersom väderprognosen för resten av veckan inte ser helt stabil ut. Det ska slå över till 11-12 minusgrader imorgon och sedan blir det 4-5 plusgrader och en massa regn både torsdag och fredag. 
Den här Dagboken har den senaste tiden innehållit en väldans massa väderrapporter, men det är liksom verkligheten vi lever i just nu där allt är beroende av plus eller minus.
Vår, sommar och höst så behöver man inte fundera så väldigt mycket på hur många grader det kommer bli under veckan, i alla fall inte för träningens skull. Men just när det slår över till vinter eller när det som nu är på väg mot vår, ja då stirrar jag på den där SMHI-appen flera gånger om dagen. Man har inte lyxen att bara kunna planera in träningen exakt efter eget huvud utan man måste anpassa sig efter förutsättningarna. 
Så det känns i alla fall bra att vi kunnat träna på i mer tempon idag och sedan får vi ta dag för dag resten av veckan. Snart borde det bli vår på riktigt, det närmar sig i alla fall.
Idag var det Semmeldagen (eller rättare sagt Fettisdagen) och då blev det goda semlor till fikat, den här dagen får man ju inte missa! Det blev en trevlig arbetsdag överhuvudtaget och det är en skön känsla att kunna köra hem efter en lång dag och vara nöjd med hästarna och träningen.
Imorgon lär det bli åt det kyligare hållet!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1