Dagbok

Stallets dagbok

Alltså den här snön, så himla onödigt! Vad hände med våren? Nu ser det på väderprognosen ut som att det ska bli rejält kallt natten till onsdag och därefter ganska många plusgrader både torsdag och fredag. Jag hoppas verkligen att det här är ett kort bakslag även om man ju vet att det nog är lite fram och tillbaka ett tag eftersom vi precis gått in i mars.
Idag var rakbanan fin med bra fäste utan att vara blöt eller så. Problemet på morgonen var att på travbanan (den väg som man rider på till och från rakbanan) var täckt av ganska mycket snö vilket gjorde att de fick snöstyltor. 
Så vi fick helt enkelt vänta in att de fick bort snön där med en hyvel och då blev det betydligt bättre, det var värt väntan. 
Träningen gick utmärkt och det var mestadels mellantempon som gällde. Hästarna skötte sig fint och de som gick extra raskt i lördags hade tagit detta på rätt sätt, vilket så klart var ett bra besked.
Hela arbetsdagen gick bra, men skillnaden mot förra veckan (när solen sken och det var vår i luften) var att med den här snön så går inget lätt. Det är jobbigare att dra kärror och annat, man behöver skotta snö mm, ja det mesta blir svårare. Men det är bara att jobba på och se fram emot bättre väder, förhoppningsvis snart!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1