Dagbok

Stallets dagbok

Även idag var banan toppenfin och höll sig i bra skick från tidig morgon till lunch utan problem. Jag tror att just Bro Park har ett litet eget klimat, det var plusgrader överallt hela vägen hemifrån mitt hus (jag hinner passera ganska många områden på vägen) till innanför grindarna till banområdet och där var det någon minusgrad. Dock steg graderna fort under morgonen och så hade vi också en härlig sol som lyste hela dagen. 
Som det är just nu så tinar det en hel del varje dag på dagarna när det är varmt, för att sedan gå ner lite under noll på natten. På det viset håller sig banan bra samtidigt som tiningsprocessen pågår. Nu är ju mer eller mindre all snö och is borta och vägarna är ganska upptorkade och fina.
Det är verkligen vår i luften och vi kunde idag öppna alla fönster till boxarna. Så härligt att se alla hästar stå och titta ut, det är verkligen något de uppskattar och trivs med.
Dagens träning gick toppenbra, vi tränar på i bra tempon i stort sett varenda dag nu även om vi ännu inte är uppe i full fart så klart. Träningen har snabbt gått in i en ny fas, vi har ju gjort en rejäl grund och uppbyggnadsträning under vintern och nu är det dags att ta upp det ett snäpp vilket så klart känns väldigt roligt.
Imorgon om fem veckor är det årspremiär för tävlingarna, tiden går fort nu!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1