Dagbok

Stallets dagbok

Så börjar en ny träningsvecka och på förhand var det lite osäkert hur banan skulle ha klarat plusgraderna, var den fortfarande bra? Inga problem alls, den höll ihop jättefint men visst märktes under dagen att det blev mer och mer fukt i den. Några gånger tidigare har den vid varmare väder varit okej på morgonen, men sedan börjat släppa framåt lunch. Idag höll den sig bra hela dagen trots att solen sken, så jag antar att mycket av tjälningsprocessen redan är klar. Dock kan man nog förvänta sig att en del kvarstår och att det kommer bli dagar då den inte går att träna på.
Jag pratade idag med en ansvarig ur banpersonalen om när dirttracken kan öppna, nu när det är varmare så känns det ju klart aktuellt. På måndag är det beställt en hyvel som ska jämna upp hela banan och se tilll att allt är i ordning innan de jobbar mer med den. Det jobbet tar en hel dag, men därefter återstår inte mycket annat än en del körning, så den borde absolut kunna öppna någon gång under nästa vecka, vilket vore fantastiskt!
Dagens träning gick jättebra och hästarna galopperade på i variende raska tempon, idag tror jag att Stureplan var den som gick fortast och han bara utstrålar klass.
Nu hoppas vi att banan håller sig bra även imorgon!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1