Dagbok

Stallets dagbok

Jag inser nu när jag skriver dagens datum att det nästan gått tre veckor av februari redan, vad tiden flög fram! Jag tyckte det var som igår jag gladde mig åt att januari var slut och nu är det bara tio dagar kvar av februari, känns härligt så klart. Som ni nog märker är längtan stor till våren och tills tävlingarna börjar igen, tror hela stallet verkligen ser fram emot det. 
Att hela den här processen med tjällossning och smältande av snö och is är igång redan nu är fantastiskt och det även om det skulle bli något bakslag (förhoppningsvis i så fall av det mindre slaget...) så är ju liksom mycket av det "jobbet" gjort då, varje dag smälter det undan massor. 
Efter en kallare dag igår så var banan ganska okej imorse, men inte så det gick att gå raskare. Man fick hålla sig i lite lugnare tempo eftersom det var blött på vissa punkter.
Vi hade en minst sagt fullspäckad dag med sju turer, mockning, hovslagare på plats mm. Måste säga att det gick strålande bra, men så klart blev det en intensiv dag.
Efter fyra turer började banan släppa mer och mer, tur fem cantrade en gång (normalt sett cantrar vi två vändor) och tog istället ett travvarv runt området istället för den andra cantern. De två sista turerna för dagen fick nöja sig med travarbete, då var banan väldigt blöt, geggig och började också bli ojämn. 
I slutet av veckan ska det bli två dagar med några minusgrader på nätterna, då bör det bli bra förutsättningar för att kunna träna på lite mer. Tills dess får vi hålla oss i lugnare tempo och sjunker det inte under nollan i natt så blir det troligtvis travarbete imorgon.
Det är hög tid för nya bilder här på hemsidan, tills tävlingarna drar igång igen så blir det längre mellan uppdateringarna. Jag siktar på en ny uppdatering med bilder imorgon!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1