Dagbok

Stallets dagbok

Om banan höll bra igår, vilket den verkligen gjorde, så var det helt annorlunda idag. Redan från morgonen när jag gick ut för en första inspektion i mörkret så var det ingen tvekan om att den hade släppt rejält. Det var vatten på hela ytlagret och det gick rätt ner igenom till botten där alltså själva tjälen sitter. Otroligt vilken scenförändring mot gårdagen!
Det känns väldigt skönt att vi ändå cantrade på lite med hästarna igår, tittar man på väderprognosen så dröjer det nog några dagar innan det fungerar att träna på raskare igen.
Om jag jämför hur det såg ut på stallplan på morgonen jämfört med kvällen idag så har det bara under denna dag smält massor, när jag åkte hem var det vatten nästan överallt.
Nu får man ju som bekant inte välja väder, men bäst nu hade nog varit om det bara höll sig på plus hela tiden så den här processen får fart. Varje gång det fryser så stoppas det ju upp, å andra sidan får man en bra bana då så det finns fördelar och nackdelar med båda.
Återkommer som vanligt med en rapport om lördagens träning, så får vi se om det bara blir trav eller om vi kan få galoppera lite också.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1