Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det en härlig dag! Det var första dagen vi cantrade på i mera tempo och även om det inte gick jättefort så var det en stor skillnad mot de lugna och uppbyggande tempon vi gått i hela vintern. Roligt att få se hästarna galoppera på lite mer med en annan steglängd och det var nog väldigt skönt för dem med, jag tror de har längtat mycket efter att få öka på.
Mellantempo var i stort sett det man kan säga att de gick i och de såg väldigt fina och peppade ut. Kändes ännu mer som att våren är på gång nu när träningen går in i ett nytt skede!
Det var ett par minusgrader på morgonen som övergick till plus, men banan höll sig utmärkt hela dagen. Däremot var den ganska geggig framåt kvällen och det vill nog till att graderna kryper under nollan en stund i natt om det ska vara ridbart imorgon.
Mest hoppas jag faktiskt på att det blev bara plusgrader nu, även om det då inte skulle vara ridbara banor på några dagar så skulle allt smälta undan rätt fort och att det sedan är sommarbanor som gäller. Vi avslutade dagen med en hundpromenad med baninspektion samtidigt och det har försvunnit massor med is och snö från dirttracken, så blir det lite varmt nu så går nog den tiningsprocessen ganska fort. Ser såå fram emot att få träna där igen!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1