Dagbok

Stallets dagbok

Som väntat var det ett par minusgrader imorse och vips så hade banan torkat upp! Så klart med hjälp av körning under natten när den börjar frysa och även tidig morgon var traktorn igång och underhöll banan. 
Skönt att kunna cantra alla hästar idag och det tyckte de med. Flera av hästarna studsade fram första biten ute på banan, glada att få galoppera av sig lite.
Hela arbetsdagen flöt på utmärkt och hästarna såg fina ut. Roligt också att de inte bara ser bra ut när de galopperar utan även i kroppen. De yngre hästarna har vuxit och utvecklats en hel del och överlag ser hästarna musklade och starka ut, när man ställer upp dem och tittar på dem så ser de mycket bra ut.
Vår chiropraktor var på plats idag och jobbade med några av hästarna. Det är bra nu inför säsongen att se till att det inte finns några låsningar eller småproblem som kan störa, att de är hundra procent i kroppen.
Det blev sammanfattningsvis en bra dag som bara blev bättre när solen för andra dagen i rad började skina, det är vi inte så bortskämda med.
Arbetet med planering inför säsongen fortsätter (gällande storlopp och datum för de första loppen för varje häst) och imorgon tror jag att det arbetet kan vara klart.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1