Dagbok

Stallets dagbok

Vilket kaosväder! Sedan den här sommaren som var rekordvarm och man kände att det inte riktigt är som det brukar vara så sa jag att antingen blir vintern extremt varm eller extremt kall. Det började ju bra med plusgrader långt in i december, men den senaste tiden har det inte varit lika fantastiskt (om man nu inte älskar snö och kyla vill säga...).
Söndagar jobbar Maria (Neil) och idag var det tillsammans med Sofia. Maria ringde mig klockan 6 och talade om att hon inte kom ut med bilen, hon hade jobbat en bra stund på att ta ut. Den enda lösningen jag såg då var att ta en taxi, men det var över en timmes väntetid på det. Medan hon väntade fortsatte hon skotta och tog sig faktiskt till slut ut, så något försenat kunde arbetet inledas. Sofia, som åkte kommunalt klarade det lättare men även där var det en del förseningar.
Därefter gick arbetsdagen bra, men det är ju inte lite snö som har fallit och allt blir tungarbetat.
Imorgon ska det bli rejält kallt dessutom, det är ju kanske inte just det man längtar efter just nu. Våren känns en bit bort för tillfället!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1