Dagbok

Stallets dagbok

Nollgradigt idag och på förhand var jag lite orolig om det var "styltväder" dvs när snön packar sig i hovarna och det är risk för vrickning. Så var det dock inte alls och vi kunde träna helt enligt plan. 
Hästarna såg fina ut och var som vanligt pigga och glada. Jag ser verkligen fram emot när det är dags för lite snabbare tempon igen, men än dröjer det ett tag.
Hela arbetsdagen var intensiv med mycket på schemat, men flöt på bra ändå.
Efter ridningen varje dag så sköts naturligtvis hästarna om. När det inte är vinter och kyligt brukar de först duschas av, men när det nu varit kallt har vi bara spolat benen och sedan borstat dem för övrigt. Så därför passar vi på nu när det är något varmare grader och ger dem en riktig shamponering, vi kör några hästar per dag men bara när det är mildväder som idag. Det märks att de njuter, det måste vara jätteskönt efter ett långt uppehåll att bli ordentligt duschad och ren över hela kroppen och så på med ett varmt fleecetäcke direkt efteråt.
Vi håller också på med att frisera manar när tid finns, så det är mycket pyssel och fix just nu även om så klart själva träningen är prio ett.
Imorgon tänkte jag göra en ny bilduppdatering igen!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1