Dagbok

Stallets dagbok

Idag jobbade Sandra sin sista arbetsdag och från och med måndag kommer hon börja plugga och gå i skola, hon ska gå en tvåårig utbildning för att bli medicinsk sekreterare.
Sandra kom från början till oss som skolpraktikant på Täby Galopp i två veckor och sedan blev hon kvar och hängde i stallet på helger, lov och ibland på eftermiddagarna.
Efter lite andra jobb ett tag så började hon sedan jobba heltid hos oss vilket hon gjorde ett antal år. Därefter påbörjade hon en utbildning till sjukgymnast, men kände när det var dags för praktik att det trots allt inte var ett yrke för henne, så då avbröt hon utbildningen och började jobba hos oss igen.
Med uppehåll för mammaledighet så har hon varit hos oss hela tiden sedan dess, så idag var verkligen en speciell dag där vi tackade av och firade Sandra. Vi var ganska många på plats vid fikat som var lite extra lyxigt med tårta och annat. Dessutom blev det en paus med bubbel vid lunch, så det var ingen vanlig dag idag.
Vi kommer sakna henne massor, hon har verkligen på alla sätt varit vår klippa i alla år! Duktig, pålitlig, ambitiös och alltid väldigt engagerad, det är ju drömegenskaper att ha och Sandra har allt det där och lite till. 
Vi har upplevt så mycket tillsammans; med och motgångar, sorg och lycka. Sorgligast de gånger hästar har skadat sig allvarligt och kanske inte överlevt. Många stunder av glädje vid segrar med hästar man jobbat hårt med och så klart särskilt de gånger de vunnit något större lopp. 
Allra roligaste minnet var när jag, Sandra och Kurre reste till Norge med Yajamila för start i Listedlopp där och hon var tippad sist. Vi kom fram dagen innan och regnet fullständigt vräkte ner och allt var blött. Dagen efter sken dock solen och det blev en helt perfekt dag och när sedan Yajamila speedar ifrån övriga och vann, den känslan var nästan overklig. 
Vi var alla i något av en chock, men samlade till slut ihop oss och bestämde oss för att inte köra hem utan vara kvar och fira segern, stanna till dagen efter. Det blev mycket champagne, firande och glädje, en dag jag aldrig glömmer.
Nu väntar nya utmaningar och idag firade vi all den tid som har varit, men också framtiden och vi är alla väldigt glada för Sandras skull att hon nu får testa något nytt efter så många år. Hon vet också att vi finns kvar och vi vet att hon kommer och hälsar på oss, så vi ses snart igen. Lycka till Sandra, du är fantastisk!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1