Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det lite som första riktiga dagen tillbaka. Jag kom ju till stallet i lördags, men då först lite senare och igår var det ju tävlingar. Så idag var första vanliga träningsdagen där jag var med från början och det var skönt att vara tillbaka och gå runt och inspektera alla hästar på morgonen, känna på benen och kolla av dem ordentligt. Tillbaka i rutinerna liksom, men med ännu mer energi nu efter semestern. 
Träningen idag var som det brukar vara på måndagar, en del åt det lugnare hållet och några i mellantempo. De raskare tempona spar vi till imorgon istället då några ska träna på lite mer.
Anmälningar idag till söndag den 2a och vi har bara Approach den dagen i ett maidenlopp som såg ut som en bra uppgift för honom. Vi har sedan klart fler som startar onsdagen den 5e (som inte anmäldes idag).
Som utlovat igår har jag nu uppdaterat med nya bilder igen efter att ha "fuskat" med det en vecka när jag var bortrest, så det var dags att ta tag i det. Kolla in Wolframs fantastiskt fina bilder från både träning och tävlingar under fliken Veckans Bilder! Till nästa bilduppdatering kommer också en hel del bilder jag tog på Gulfstream Park, men det får som sagt vänta lite.

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1