Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det en del raskare träning som gällde, dock inga direkta snabbjobb. Nu är ju inte jag på plats, men jag får en liten rapport varje dag samt vilka tider de har tränat på och det verkade ha gått utmärkt. Tobias gör schemat och ansvarar vilket han gör hur bra som helst.
Redan i torsdags innan jag åkte så firade vi ju Beach Roads Ones seger med tårta, men idag var det ytterligare firande när det var fler folk på plats som det ju brukar vara på lördagar. Jag fick en bild på den tjusiga tårtan i hans dressfärger med hans namn på, den såg helt fantastisk ut!
Här i New York var det ännu en dag i promenadens tecken, man vill ju bara hinna se så mycket som möjligt och det är också så roligt att olka delar av staden är av så olika typ. Gick ner till World Trade Center vilket tar en bra stund från Times Square där hotellet ligger. Hann på vägen passera många områden av varierande mysighetsgrad. Gillar bäst de där lummiga gatorna med träd och där det går små trappor ut från varje bostad, som i Greenwich Village. På vägen tillbaka gick vi igenom Chinatown, men gillade Little Italy betydligt mer som var ett trevligt litet område.
Dagen inleddes med Empire State Building och tanken var att åka upp där, men kön var väl lång faktiskt så vi får se om det blir ett nytt försök innan vi åker vidare mot Miami.
Överhuvudtaget storgillar jag New York, det är en fascinerande stad på alla sätt!
Imorgon är sista dagen här innan det sedan blir några dagar i värmen innan vi åker hem till Sverige igen på fredag.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1