Dagbok

Stallets dagbok

Är nu som jag skrev igår i New York och stannar här till på söndag kväll och därefter vidare till Miami ett par dagar också. Där är ett besök på Gulfstream Park inplanerat, att åka dit på morgonen och se träningen. Fanny Olsson jobbar där numera och tack vare henne så är det också möjligt att få se stallar och allting runt, ska bli väldigt intressant.
Nu ska ju det här vara en Dagbok från stallet, men lite New York-rapportering får ni stå ut med:
Vilken fantastisk stad! Jag har alltid velat åka hit och efter alla filmer och serier härifrån så känns det ju så välbekant. Så här långt har de skyhöga förväntningarna motsvarats utan tvekan.
Kom fram igår torsdag på eftermiddagen och hann gå en ganska lång runda på Times Square och runt lite och insupa atmosfären samt hamnade mitt i en demonstration mot Trump med massor av poliser runt som bevakade. Efter en trevlig middag kändes det som det var mitt i natten, men i själva verket var klockan inte ens åtta... Vaknade sedan kl två på natten och var pigg, den här tidsomställningen är inte helt lätt.
Idag har det blivit en väldans massa promenerande, bl a genom Central Park till The Met som hade alla möjliga intressanta utställningar, men framför allt många totalt fascinerande tavlor. Hann också med en lunch inne i Grand Central Station på tillbakavägen.
Mycket planerande med kartor för att maxa allt och få med saker som ligger åt samma håll och imorgon blir det en tur åt andra hållet av stan med ett antal intressanta saker på programmet.
På hemmaplan rapporteras allt bra. Igår var det ju en del raskare träning, så idag var lite av en mellandag där de flesta gick lugnt. Imorgon blir det mera tempon igen och jag kommer med en rapportering här så klart.
Önskar alla en trevlig helg!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1