Dagbok

Stallets dagbok

Kändes verkligen som en rivstart för nya veckan idag med massor på programmet. Det som tog mest tid på morgonen var inflyttandet av utehästarna i stallet och där hade vi en plan innan för hur de bäst skulle stå för att det skulle bli bra. Det gäller att de går bra ihop med den eller de hästar de ska stå bredvid och att det blir harmoniskt (vi har haft ett par hästar som leker lite väl vilt med varandra som boxgrannnar, så där gjorde vi några ändringar för att minska skaderisken).
Hela stämningen i stallet var entusiastisk, även de som stod kvar i sina gamla boxar tyckte det var väldigt spännande med nya hästar i stallet och alla verkade trivas så här långt i alla fall.
Nu är vårt utestall tomt och ska högtryckstvättas innan vi flyttar in hästar där, skönt att ha någon dag på sig innan nya åringar kommer in. På torsdag anländer Dhakota (e Barocci och mamma är Dharawal e Bushranger), ser fram emot hans ankomst!
Träningen idag var vanlig måndagsträning med lugnare och mellantempon samt träning av åringarna som har kommit långt. A Ragman rids nu ute på området och han har inte ens haft med sig en förhäst de gånger han ridits, hur cool och duktig som helst. An Eye For An Eye var lite skeptisk i början när inridningsövningarna inleddes med att hänga på henne, men nu har Tobias suttit på henne ett par gånger och idag kunde han rida och styra henne ute på stallgången och hon skötte sig hur bra som helst.
Anmälningar idag till nästa tävlingsdag på Bro Park som är på onsdag i nästa vecka, dvs den 31a. Även anmälningar till måndagen den 5 november och det var ju lite märkligt att anmäla så här pass långt innan som två veckor, men oavsett så har vi ett större antal hästar anmälda båda dagarna. Det är sedan faktiskt även tävlingar onsdag den 7 november, så det blir ett tätt program.

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1