Dagbok

Stallets dagbok

Idag började vi med den årliga stortvätten. Det är bra att minst en gång om året tömma ut hela stallet och högtryckstvätta det så man får det helt rent och fint. Först hade jag planerat det till förra veckan, men insåg snabbt att vi ju skulle resa (till Norge) redan på tisdagen och det skulle bli för rörigt då. 
Men nu började vi denna vecka istället och vi har delat upp det lite, så idag gjorde vi det s k stostallet (där ston och några av valackerna bor, men inga hingstar). Vi förberedde genom att tömma ut boxarna helt medan hästarna stod inne och sedan togs alla ut i walkern och hagarna och så satte vi igång. Det var högtryckstvätt, skurning av krubbor och dessutom en massa andra saker man ska göra under tiden (ta ner namnskyltar, täcken, hönät mm,  sopa ut vatten i boxarna efter tvätt, torka ur vattenkoppar, rensa avloppen efteråt mm mm). 
Det tog sin tid, men gick faktiskt ändå relativt fort och smidigt. Hästarna fick stå still i walkern ett tag och ha det ungefär som uteboxar, men de kunde komma in hyfsat fort ändå.
Under tiden reds också turer, men eftersom många har startat under helgen så var det lite färre antal vilket ju passade bra.
Skönt att få det gjort och resultatet blev verkligen bra, såå rent och fräscht kändes det.
Imorgon är det dags för hingststallet att tvättas, laddar för detta!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt på två stycken åringar tillsammans. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av en startklar häst? Tvååriga Power of Attorney har kvalat och siktar på debut inom kort och där finns enstaka andel kvar till salu. Han är anmäld i Norsk Derby 2019 och är en häst med stayerförmåga.

  Vill du bli delägare eller ha mer info? Kontakta Caroline!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1