Dagbok

Stallets dagbok

Var inte sprudlande pigg imorse direkt, men det var ju bara att studsa upp ändå. Vi kom inte iväg från stallet förrän väl efter kl 23 och så lite vägbyggen på hemvägen där man fick vänta ett bra tag gjorde att jag kunde parkera bilen hemma först strax innan midnatt. Blev inte många timmars sömn innan klockan skrällde igång...
Men så kommer man igång på morgonen och då går det fint ändå, helt okej. 
Lite blandad träning idag och det gick bra, samtidigt var det en hel del annat på programmet. Vår hovslagare var på plats under förmiddagen vilket alltid tar en del tid. Vi hade alla saker från resan att packa upp (när man kommer hem sent så är det prio att ta hand om hästarna, men vi brukar spara sortering av grejer till morgonen efter) och en hel del annat att göra, det var mycket småsaker idag.
Dessutom var Light Treading på Mälarkliniken och opererades i halsen. Vi var där och lämnade henne strax före kl 8 och redan kl 11 kunde hon hämtas igen. En synnerligen enkel operation där hon inte behövde sövas utan bara lokalbedövas. De gick in genom näsborrarna så hon har inte ens ett sår i halsen, syns ingenting. Det var ett slemhinneveck som vikt sig över struplocket och stängt andningen för henne och den togs nu bort. En vecka i skrittmaskin och sedan kan hon träna igen, men bara lugna tempon i en vecka och därefter ska det vara läkt och klart. Ska bli otroligt spännande att se vad detta ger!
Imorgon inleds då den här helgen som heter Festival of Swedish Racing och det är fina tävlingar på kvällen. För oss är det träning på förmiddagen som vanligt och så tänkte jag hinna en sväng till Happy Tammsvik och kolla in åringarna inför lördagens auktion. Första start kl 17.30, men vi har kvalhäst redan kl 16.30. Sista loppet rids kl 21.00 så det blir en lång dag, men det är mycket fina lopp så ett besök på Bro Park rekommenderas! Har uppdaterat kommentarer om hästarnas chanser och ni hittar detta som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så kolla in där!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1