Dagbok

Stallets dagbok

Sitter i transporten här på väg hem, beräknad ankomst är ca kl 22.45 någonting. Just nu roar jag mig med att titta på livesändning från Tv4 på min dator, måste ju följa Idol- kvalveckan så klart!
Är jättenöjd med insatsen av House in Order och även roligt att se vilken skillnad det var på honom denna resa jämfört med när han för ett tag sedan reste till Göteborg, som var hans första tävlingsresa. Där var han mera som en turist som mest tittade på allt som var så otroligt intressant, denna gång var han världsvan och cool. 
Nu var han trea och inte långt ifrån tvåan, men kan väl säga som så att Norges regler där man inte ens får ha med sig spöet var inte till hans fördel och verkligen inte för Himalaya heller, som var mera ofokuserad i sin första tävlingsresa någonsin.
Har uppdaterat med närmare kommentar angående deras insatser och detta finns som vanligt under fliken (Starter &) Resultat. 
Igår var Wolfram på plats i stallet och tog många jättefina bilder, så jag har nu hunnit uppdatera Veckans Bilder med nya fina kort från gårdagen samt lite tidigare tävlingsbilder. Nu är det ju en intensiv vecka med tävlingar och auktion, så det kommer bli en ny bilduppdatering i nästa vecka igen!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt på två stycken åringar tillsammans. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av en startklar häst? Tvååriga Power of Attorney har kvalat och siktar på debut inom kort och där finns enstaka andel kvar till salu. Han är anmäld i Norsk Derby 2019 och är en häst med stayerförmåga.

  Vill du bli delägare eller ha mer info? Kontakta Caroline!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1