Dagbok

Stallets dagbok

Då är vi på väg mot Norge! Som planerat innan så fick hästarna lugn och ro i stallet efter förmiddagsarbetet (som gick toppenbra) och allt var packat och klart i transporten. Kl 14.30 var det dags för lastning och Daxios skötte sig exemplariskt och gick rakt på efter bara några sekunder. I skrivande stund har vi åkt mer än halva vägen (och har precis rastat) och han reser lugnt och fint. Vi bör vara på banan ca kl 21.30 någonting ikväll. 
Så imorgon är det dags, då gäller det! Ska bli så spännande att se hur långt han räcker i detta högkvalitativa Derby. Har uppdaterat kommentar om hans chanser och ni hittar detta som vanligt under fliken Starter (& Resultat). 
Hela tävlingsdagen håller väldigt hög klass med många storlopp och fina hästar. Loppen sänds på atg.se och där kan man till höger om den tv-ruta som kommer upp välja kanal (den står alltid på Atg Live när man kommer in, men klicka där så kommer de olika banorna upp), så man kan se direkt från Övrevoll. Kl 17.00 rids Norsk Derby, då avgörs på några minuter det lopp vi har siktat och jobbat för så länge. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1