Dagbok

Stallets dagbok

Sent hemma efter en supertrevlig kväll! Men vi tar väl dagen från början istället...
Alla gårdagens starthästar mådde fint idag och verkade ha tagit sina lopp utmärkt. Det blev en bra träningsdag idag med många raskare tempon och dessutom var det grästräning och det är alltid lite extra roligt att se dem komma galopperande på gräset. När det är grästräning så sätter de ut koner så man tränar längst ut och då kommer hästarna verkligen ute vid staketet och passerar så väldigt nära, man ser dem faktiskt på ett annat sätt och det är lite mäktigt när de kommer dundrande förbi. Idag var det tvååringar som fick träna och vi hade flera av våra ute för att testa banan och alla såg ut att trivas utmärkt.
All träning flöt på jättebra och hästarna såg överlag fina och spänstiga ut.
Förra året när vi hade Stureplan i Svenska Derbyt så gjorde vi en liten Derby Kickoff hemma hos mig med främst hans ägare, personal och lite ytterligare folk. Det blev en väldigt trevlig inledning på Derbyhelgen så det ville vi så klart göra även i år med Daxios ägare. 
Dock uppstod under veckan problem då vattnet hemma inte har fungerat (jag kan säga att det är inte jätteskoj när man inte kan duscha, diska mm mm...) och sedan igår kväll fungerar litegrann bara, så då funderade vi på om vi skulle vara på någon restaurang eller liknande istället. Men så blev vi erbjudna att vara på en av våra ägares kontor mitt inne i stan som är superfint och stort med en fantastisk utsikt över Stockholms tak, bättre ställe kunde vi inte ha hittat. Är enormt tacksam för det erbjudandet, det blev en helt perfekt kväll med bubbel, tilltugg, mingel och trevligt sällskap. Vi var knappa 20 personer som samlades och det blev som en jättebra start inför helgen. Roligt är att på söndag i Norge är samtliga ägare på plats samt även flera respektive så vi kommer bli många.
Nu är det sent och dags att sova några timmar innan det är dags för ännu en träningsdag. På återhörande imorgon!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1