Dagbok

Stallets dagbok

Något av en rutindag idag, träning som vanligt men inga snabbjobb utan mest canters i mellantempo eller något raskare och hästarna tränade på utmärkt.
Utöver träningen och allt det vanliga stallarbetet så är det också dags att frisera alla manar (man hinner ju knappt avsluta det projektet varje gång förrän det är dags att börja om...) och nu är planen att försöka hinna två hästar per dag, det borde förhoppningsvis vara realistiskt. Det är roligt att se så fina och välvårdade de blir!
Förmiddagen avslutades med provridning av El Gran Mago, han är ju till salu både som ridhäst och hinderhäst men nu har vi satt in en annons som ridhäst. Minst sagt många har hört av sig och vid lunch idag kom tre stycken samtidigt och tittade på honom och alla gillade honom verkligen. Det är inte alltid man har den lyxen att ha så många som vill köpa en häst, men jag tycker alltid det är viktigt att man känner att man hittar rätt hem och i det här fallet så får hans ägare Ewa också känna vad hon tycker. 
Många gånger genom åren när vi haft en häst till salu som ridhäst så har jag känt eller sagt att DÄR var den hästens nya ägare, ett mail eller telefonsamtal som man direkt känner att det är rätt person. Har man den känslan så har man i alla fall en bra förutsättning för att det ska bli rätt och det hoppas och tror jag också att det ska bli för den här fina hästen, vi får se inom kort vem det blir som köper honom.
Imorgon är det en hel del raskare träning på programmet!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1