Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det ju ännu varmare och med sju turer att rida kändes det som att vi måste ha en bättre plan om det fortsätter vara så här varmt. Det är helt okej på morgonen men redan framåt 10-tiden så börjar det bli väl hett. De sista turerna fick vi skynda oss ut med, det kändes som att värmen bara steg hela tiden. Får fundera lite på hur vi löser detta för resten av veckan, men det borde kunna ordnas med lite omplanering av arbetet.
Ett snabbjobb idag och det var House in Order och Haweswater som jobbade tillsammans inför start på Göteborg på söndag. De gick fortare från 1000 och gjorde ett bra upplägg där tempot ökades hela vägen men de gick ändå i hand båda två. De såg mycket fina och starka ut och gjorde det lätt, men det blev ändå ett lagom arbete.
En hel del raskare tempon och de som gick fortast var Stureplan, Australian Open, Daxios, Approach, Himalaya och Light Treading. Dessa jobbade inte men höll ett gott tempo hela varvet, snäppet under fort.
Även Sharp Eye och NN (hoppas namn är på gång nu efter att vårt första förslag avslogs tyvärr...) gick i ganska bra fart och är på gång uppåt i träningen. High Max och Beach Road One tränade tillsammans och gick i bättre mellantempo och det gjorde också Kew Bridge som gick ensam samt Shylock. 
De jag inte har nämnt nu höll sig i mellantempon eller lugnare för några. Hästarna såg överlag fina och starka ut och det blev en lyckad träningsdag.
Vår chiropraktor var också på plats och jobbade med en del hästar, känns bra att gå igenom dem regelbundet och speciellt när de har varit sjuka så är det ännu lättare att de får några spänningar i kroppen som behöver jobbas bort. 
Imorgon är banan stängd och endast rakbanan öppen och för oss är det en lugnare dag på träningsfronten.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1