Dagbok

Stallets dagbok

Så inleddes en ny vecka och det var som vanligt ett fullspäckat schema. Vår hovslagare är i stort sett alltid på plats på måndagar och överhuvudtaget så är det nästan jämt mycket extra saker som ska ordnas och fixas med förutom själva träningen då.
När hästarna har startat så brukar de få några dagar ledigt efteråt, men nu när vi inte hade någon starthäst i lördags så innebär det istället att det var i stort sett varenda häst att rida och vi hade sju turer idag och så lär det nog bli hela veckan troligtvis.
Dagen flöt på mycket bra och hästarna skötte sig fint och såg bra ut, det var blandade tempon idag men ingen som gick full fart, det är det sällan på måndagar.
Startanmälan idag till Göteborg på söndag där vi startar Haweswater och House in Order. Tycker det ser ut som bra uppgifter för dem även om House kanske är lite av ett oskrivet kort första gången på gräs och första resan med tävling. Naturligtvis kom de i loppen efter varandra, nästan magiskt hur vi lyckas få det så varje gång...
Anmälningar idag också, både till onsdagen den 1a och till söndagen den 5e, båda dagarna på Bro Park. Den 5e är det den här turneringen med inbjudna kvinnliga jockeys och fem lopp ingår i turneringen. Troligtvis startar vi dock ingen just i de loppen som ingår. Kul med den här tävlingen i och för sig, men samtidigt måste jag erkänna att jag föredrar att välja jockey själv och inte som i det här fallet att någon annan bestämmer vilken ryttare man får. Det är dock inget att göra åt, spelets regler och det är ju bara en gång om året.
Imorgon blir det en del raskare träning och även lite snabbjobb.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1