Dagbok

Stallets dagbok

Sitter i köket i stallet vid datorn, kollar lite fotboll (när det är VM så måste man ju titta!) och jobbar samtidigt. Väntar nämligen på Fullmäktigemöte som vi ska ha kl 18 och jag bor alldeles för långt bort för att åka hem emellan.
Idag var sista dagen med så få turer, sista "slö-dagen". Fast vi har faktiskt inte alls slöat utan istället passat på att storstäda, sortera och fixa det mesta. Jag gillar att ha det städat och fint alltid, men nu är det extra bra organiserat och det känns bra. Ordning och reda är viktigt och gör att man kan fokusera på annat.
Tre turer idag då och några av hästarna gick i raskare tempo; Daxios, Kew Bridge och Haweswater. De ser jättefina ut alla tre och även övriga hästar som reds idag.
Vid lunch tog vi en runda till IKEA och efter den vanliga inledande lunchen där (det är ju obligatoriskt när man åker dit) så hann vi köpa en hel del småsaker som vi behövde till stallet/köket. Bra att passa på när det ändå finns tid i väntan på möte, har haft en allt längre lista på inköp som behövs.
Har nu äntligen uppdaterat med nya bilder, vet att det har dröjt ett tag och ni hittar dem som vanligt under fliken Veckans Bilder!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1