Dagbok

Stallets dagbok

Idag träning på morgonen som vanligt, fast ändå inte eftersom det är så få hästar som rids just nu. Är väldigt peppad på att sätta igång hästarna igen i slutet av veckan. Några hästar har uppvisat att de ännu inte är helt friska och där har medicinering förlängts med några dagar ytterligare. Dock är merparten klara att börja ridas igen från och med torsdag, så det ska bli roligt.
Efter förmiddagsarbetet så blev det några timmars väntan innan det äntligen var dags för kval för Miss Global Tooma som verkligen har tagit tid på sig att bli redo. Nu är hon dock kraftigt på gång och jag tror att alla som såg hennes kval såg vilken fin häst hon är. 49,3 gick hon på ensam på ett mycket snyggt och klassigt sätt. Här kan man se kvalet:
https://www.youtube.com/watch?v=N9wbOFGKuso
Himalaya var sedan tyvärr oplacerad efter att det gått lite väl fort för hans smak på en lite för kort distans. Han kommer igen nästa gång på längre distans, det är nog där han ska hålla sig framöver.
Idag kom också startlistan till på lördag då det för ovanlighetens skull är tävlingar, första start kl 12.45. Vi har då Haweswater till start och det är hennes favoritunderlag gräs som gäller så det ser vi fram emot!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1