Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det lite av en mellandag när det gällde tempon, många som tog det lugnare. Att göra det någon gång emellanåt är bra träning för deras psyke, nyttigt att komma ut på banan och bara ta det väldigt lugnt. Undantaget var framför allt Approach som gick raskare idag istället för imorgon, vilket han gjorde mycket bra. På måndag är det grästräning för hästar som är anmälda till den 18e och då ska det bli spännande att se hur han verkar passa på det underlaget.
De nya hästarna har verkligen acklimatiserat in sig fort och tränar på med övriga tvååringar, de har lärt sig alla rutiner och fungerar superbra. Vi har cantrat dem i hyfsat tempo ett par gånger men ännu inte riktigt raskt sedan de anlände, men det kommer snart. De är ju uppe i bra kondition och har kommit långt med sin träning men vi vill samtidigt låta dem få landa lite mentalt innan vi börjar träna på för fullt.
Imorgon är det en del raskare träning för många och dessutom lördag, så jag gissar på att det blir en hel del besök från ägare då!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1