Dagbok

Stallets dagbok

Idag anlände de nya hästarna! De åkte från Skåne imorse och när jag ringde och kollade av tiden så var det ca kl 17 de skulle anlända. 
Så vi jobbade och tränade precis som vanligt på förmiddagen. Hästarna tränade på, flera som gick i raskare tempon och de ser fina och starka ut.
När förmiddagsarbetet var avklarat så var vi ett litet gäng som åkte till Bro-Bålsta Golfbana och åt lunch. Vi kunde sitta i skuggan ute och det var väldigt skönt med tanke på den hetta som nästan var som värst idag. Så småningom åkte vi sedan tillbaka till stallet och hängde lite i köket och åt glass, några var ute och myste med hästarna. Tiden gick ganska fort och strax efter klockan fem så anlände de. 
Var så roligt att se dem igen och de är jättefina båda två! De har ju rest runt en hel del men verkar ta allt med lugn, efter en liten uppmjukande promenad efter den långa transporten så gick de rätt in i sina nya boxar och ställde sig och åt. Hur coola som helst.
Imorgon kommer de så klart få ta det lugnt och återhämta sig lite, men redan på måndag blir det en kort tur på banan och det ska bli oerhört spännande att se dem under ryttare!
Lagom tills de var installerade i sina boxar så var klockan nästan 17.30 då Epsom Derby skulle ridas, så det var perfekt timing att skynda tillbaka in i köket och hinna se loppet på datorn. Jag hejade på fina Saxon Warrior men han hade ingen riktig tur med löpningsförloppet och fick se sig slagen. Istället vann Godolphins Masar som jag såg tävla i Dubai i vintras. Roligt att norskfödda jockeyn William Buick fick vinna sitt första Derby, en stor dröm för honom!
Imorgon är det tävlingar på Bro Park och vi har en kvalhäst och en starthäst. Se närmare kommentar under fliken Starter (& Resultat)

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1