Dagbok

Stallets dagbok

Igår kväll väntade vi på Fredrik som red i det näst sista loppet innan vi åkte hem. Det blev ganska bra att vi då hann äta middag på banan och Daxios kunde stå i sin box och återhämta sig lite extra innan vi lastade och körde.
Vi var hemma kl 4.45 imorse efter excellent körning av Kurre. Det är bra gjort att orka sitta och köra hela natten medan vi sover den mesta tiden, Kurre är verkligen tapper och det känns tryggt att han kör.
Man sover ju inte direkt strålande i en transport, utan det är mera ett slumrande men det kändes ändå helt okej när vi var framme på morgonen och vi satte direkt igång att packa upp och jobba så vi kom igång med dagens arbete extra tidigt.
Dagen flöt på bra och hästarna såg fina ut i träningen. Vår chiropraktor var på plats och gick igenom några hästar, det är bra att göra det regelbundet.
Inför morgondagen så ser jag väldigt mycket fram emot att de nya hästarna från Irland ska anlända. De åkte till Newmarket ganska direkt efter auktionen och där har de varit i ett par dagar. Igår kom transportören dit och hämtade dem och ikväll kommer de övernatta i Malmö så de får en vila på vägen. Imorgon bitti kör han mot Bro Park och förhoppningsvis kommer de inte alltför sent imorgon utan mera på eftermiddagen. Ska bli så roligt och spännande att se dem igen!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1