Dagbok

Stallets dagbok

Måndagar är en hektisk dag för det mesta, då kommer vår hovslagare och idag också vår veterinär för lite kontroller. Det här innebär en hel del merjobb, men det brukar gå bra ändå. Så när jag igår fick besked om att Sandra blivit akut magsjuk så kändes det lite körigt... 
Vi ordnade dock upp detta med lite extrahjälp som vi fick när Claire som rider hos Göran Schillström kom innan och efter jobb hos honom och jobbade i stallet hos oss. Så där fick vi några timmars arbete som var väldigt bra hjälp. Dessutom kom Malva på morgonen innan skolan, det är ambitiöst när tåget går kl 7.55 att komma trots att hon hinner vara i stallet så kort tid. Mycket tacksam för bådas hjälp idag!
Imorgon är Sandra tillbaka igen, det känns skönt!
Träningen gick bra, som vanligt på måndagar något av en rutindag och jag tycker hela dagen kändes väldigt bra och positiv, åkte hem nöjd och på gott humör.
Idag var det anmälningar till både nästa onsdag, den 23e samt måndag den 28e då det är fina lopp. Vi har en hel del hästar anmälda båda dagarna och det ser spännande ut, så kul att även de större loppen börjar närma sig.
Imorgon kommer förutom den vanliga träningsrapporten även uppdatering angående starthästarna på onsdag!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1