Dagbok

Stallets dagbok

Ganska lugn träning idag då de flesta som reds mest var ute och joggade och det gick fint. Vi red ungefär hälften av hästarna idag och resten kommer att träna imorgon på rakbanan eller runt området eftersom dirttracken är stängd på morgonen inför tävlingarna.
Idag var det startanmälan till nästa onsdag och då har vi Haweswater, Stureplan, Striker och Label Black till start. Vi lyckades få alla fyra i rad efter varandra, lopp 4,5,6 och 7, här gäller det att tidsplanera ordentligt.
Men först är det ju tävlingar imorgon och då ska Akoya debutera. Spännande även om jag tror han behöver ett par lopp för att helt vakna till, detta är ett led i hans utbildning. Se närmare kommentar under fliken Starter (& Resultat).
Vi skulle kvala Kew Bridge också, men kommer vänta med det lite eftersom hon förmodligen har sparkat till sig lite. Det är inte större än ett myggbett, men det är ändå onödigt om hon känner någon ömhet eftersom då det här kvalet kan bli en negativ upplevelse istället för tvärtom. Vi har inte bråttom med henne och det är ännu bara början av maj.
Om ni inte läste här igår så vill jag också tala om att det uppdaterades med nya bilder igår, som vanligt finns det under fliken Veckans Bilder!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1