Dagbok

Stallets dagbok

Fredagen den 13e idag, det insåg jag faktiskt inte förrän det nästan var kväll... Dagen gick bra trots det, lite av en mellandag idag när det gällde träningen. Igår tränade de flesta i lite bättre tempo och samma sak imorgon, idag blev det däremot mer åt det lugnare hållet.
Dagen började med något så ovanligt som en gigantisk älg ute på rakbanan. Han hade virrat sig in där och försökte ta sig ut i skogen igen som ligger direkt till höger, men det är ett staket emellan. Till slut kom han längst ner och kunde komma tillbaka där han kom ifrån. Älgar är verkligen mäktiga när man ser dem på närmare håll!
Imorgon har vi förutom träning även Champagnemingel för våra ägare i stallet och förberedelserna för detta var igång för fullt idag. Ser fram emot en extra trevlig lördag!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1