Starter och resultat

Analyser inför och efter lopp

Kommande starter

Bro Park Söndagen 28 November

INSTÄLLT!

Lopp 2 Tvåårslöpning 1600 m dt:

Daytona Gold- Martin Rodriguez
Sandstorm- Elione Chaves
Daytona Gold vann på ett imponerande sätt i debuten. Han har nu fått ett lopp i kroppen och bör vara förbättrad av det. Dock kan en lös vinterbana vara en nackdel för honom, han har en väldigt lång aktion som troligtvis är mer gynnad av en fastare bana.
Sandstorm var två längder från seger i Auktionslöpet och det visade sig efteråt att han hade en kraftig halsinflammation. Med tanke på hur svullen halsen såg ut så var den insatsen imponerande. Nu är han frisk och även om han gjort det bra så är han enligt vår tro änn bättre än sina resultat. Även för honom är banan ett frågetecken, hur passar han på en vinterbana?

Lopp 5 Silverlöpning 2350 m dt:
House in Order- PA Gråberg
Han har gjort det väldigt bra, seger näst senast och i senaste starten var han kort slagen som fyra, han satt då instängd på innerspåret till upploppet och flög fram sista biten. 
Här står han bra inne med vikten, men som vanligt gäller att han ska vara på gott humör och få ett passande lopp för honom.

Lopp 6 Järnhandicap 2100 m dt:
High Max- Rebecca Stålhandske
Chamori- Ulrika Holmquist
High Max fick trafikproblem senast och kom bort sig. Nu är det fullt fält och hans chanser hänger på att han får ett bra och störningsfritt lopp. Han har fungerat bra med Rebecca tidigare.
Chamori har helt kommit bort sig i de här två starterna och vi vet att hennes kapacitet är av helt annan kaliber. Dock tror vi att vi mer få se det när det blir gräs nästa år och nu får hon mest komma igång och få lite mer rutin. Även här är det ett frågetecken kring hur hon hanterar en lösare vinterbana. 

Resultat