Starter och resultat

Analyser inför och efter lopp

Kommande starter

Bro Park Tisdag 25 Juni

Lopp 2 Bro Park Trial 2100 m dt:

Wayfarer- PA Gråberg
Han vann överlägset i årsdebuten över 1600 m dt. Senast var det Jockeyklubbens 2000 Guineas och han gjorde ett bra lopp som kort slagen fyra på en för honom alltför snabb gräsbana. Han hade svårt att gå med i tempot från start men avslutade starkt. 
Nu blir det första starten över längre distans och det ska bli väldigt spännande att se, vi tror ju att han gynnas mycket av längre. 
I första starten gick han i delad ledning, senast hamnade han längre bak i början så han är flexibel med löpningsförloppet.. Kan han få lite draghjälp på vägen vore det en fördel, men vi får se hur loppet rids. 

Lopp 6 Järnhandicap 2100 m gräs:
Sandstorm- PA Gråberg

Han tappade start senast pga att han hade huvudet vänt åt fel håll när starten gick. Sedan blev han helt ensam i väldigt många längder efter fältet och det kändes omöjligt att han ens skulle få anslutning. Men han avslutar mycket starkt och blir endast tre längder slagen, hade det varit bara aningens längre distans så hade han hunnit förbi.
Nu är det ett mycket större fält till antal vilket inte är någon fördel för honom. Annars ser loppet ut att vara lite liknande som senast. Han är en häst som har kapacitet men han är också knepig och det ska stämma för honom. Vi hoppas att det gör det nu.

Resultat