Dagbok

Stallets dagbok

Otroligt vad skönt det är att vara tillbaka i vårt stall! Har inte helt vant mig vid lyxen än att ha allt på ett ställe, det är så otroligt mycket trevligare och mer lättjobbat. Men framför allt glädjer vi oss åt att hästarna är i ett friskt stall nu, det känns väldigt bra för framtiden. 
Dagens träning var blandad och flöt på utmärkt, flera hästar gjorde fina plusintryck som gladde mycket.
Dirttracken är numera lite mer packad än tidigare och det är större skillnad på underlaget mellan den och rakbanan (som är en klart djupare bana) än det var tidigare. Så länge den inte blir alltför hård och snabb så tycker jag det är väldigt bra att vi har flera olika alternativ att välja mellan när vi tränar hästarna. Vissa hästar passar mycket bättre på ena banan och några passar bättre på den andra. 
Idag var det startanmälan till på onsdag på Bro Park. Då har vi Beach Road One, Sharp Eye och Secret Royal till start. Men först har vi ju tävlingar på söndag, även då Bro Park. Då startar Forty Love och Sandstorm i samma lopp samt Dharwin. 
Efter dessa två tävlingsdagar blir det Göteborg söndagen efter och dit har vi en hel hög med hästar anmälda, exakt vilka som startanmäls ser vi på måndag.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1