Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka och full fart med allt möjligt. Träning som vanligt på förmiddagen och en hel del annat i stallet att fixa med också, vet inte varför alltid måndagar är sådana?
När förmiddagsarbetet var slut väntade några timmar med annat pyssel och jobb i väntan på Fullmäktigemöte som var en fortsättning på årsstämman för några veckor sedan. Det var egenligen endast några få punkter som återstod, men då det gällde ekonomiska redovisningar för Svensk Galopp så var  det mycket att diskutera och analysera. Jag hade väl räknat med att det skulle kunna ta lite tid, men vi lämnade Bro Park först ca kl 22.30 (mötet började kl 18) och då var ändå inte mötet slut, en punkt återstår som ajournerades. 
Jag har verkligen inget emot att man gör en rejäl genomgång av allt,  men till slut blir man trött i huvudet när diskussioner och talare blir oändliga. Mycket att fundera kring det här mötet kan jag säga i alla fall och fortsättning följer.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1