Dagbok

Stallets dagbok

Ja, den här dagen var minst sagt fram och tillbaka. Först lastning i natt och vi visste på förhand att det kunde bli en utmaning att få in Secret Royal i transporten. Dock inte att det skulle bli så här svårt och det tog nästan 1,5 timme innan han var lastad och redo att åka. Jag hann tappa hoppet några gånger, började fundera på vad vi skulle göra om vi inte fick in honom. Men till slut löste det sig och direkt från det att han kom in gick allt hur bra som helst och han var lugn.
Det här gjorde att vi kom iväg först kl 02.30 och då hamnade vi i totala morgonköer när vi kom till Oslo och sista biten till banan tog en väldig tid. 
När vi kom fram hade det regnat  och regnade fortfarande så mycket att det knappt ens fanns någon bana överhuvudtaget, jag hade inte ens travat på den som den såg ut då.
Men enligt prognos skulle det sluta regna vid lunch och ganska fort kom det ut besked att tävlingarna flyttas från lunch till kväll. Helt rätt beslut utan tvekan, men jag fick nästan panik med tanke på att det skulle bli ännu en natt med körning då det ju knappt varit något annat nu eftersom vi hade starthästar på Övrevoll även i lördags. 
Dagen gick medan regnet kom och gick fram och tillbaka. Varje gång det slutade att regna en stund så märktes det att vattnet i banan rann undan väldigt fort, det gav hopp om att banan skulle ha chans att bli okej till kvällen och det blev den också. 
När till slut loppen satte igång fick vi i alla fall en strålande kväll med seger direkt i debuten för Secret Royal och en andraplats till Princeton Graduate efter ett starkt lopp. Se mer utförliga kommentarer under fliken (Starter &) Resultat.
Det har varit en lång dag och jag har varit dyngsur om både fötter och kläder mest hela dagen, men det var det värt. Nu ska vi bara ta oss hem också.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1